De AVVN

geschreven door Henk Oldenbeuving

Je mag niet verwachten dat een vrijwillige bestuurder de ontwikkelingen en procedures op het gebied van wetten en regels actueel kan volgen. Dat mag je wel van AVVN, de landelijke overkoepelende organisatie voor volkstuinen, verwachten. Wij hebben daarvoor een deskundige en professionele staf, die hulp en ondersteuning biedt, van een schriftelijk advies tot actieve onderhandelingen. Wat je maar wilt.   

Bij ons krijg je alles wat je nodig hebt om als bestuur en als tuinders met elkaar goed te blijven functioneren. Maar er is meer. We kennen ook een op maat gesneden conflictbeslechting die bestaat uit

  • een goed gesprek
  • bemiddeling 
  • bindend advies 

Met conflictbeslechting voorkomen we juridisch gedoe (en kosten) met advocaten en rechters. We lossen problemen op met mensen die de wereld van Samen Tuinieren van binnen kennen.
Maar ook advies over “samen”tuinieren,  legionellapreventie, natuurlijk tuinieren komen voorbij en sinds kort dus ook berichtgeving over het Coronavirus. De AVVN is er dus op letterlijk alle fronten om tuinders te helpen, bijna ongeacht de vraag die iemand heeft.