ATV Oranjebond Oogstfeest ! 

ATV ORANJEBOND OOGSTFEEST
Op 14 september 2024 van 12.00 tot 16.00 uur


We willen onze tuinleden de ruimte geven om kennis en eigen teelt te delen met andere tuinders. Hiervoor maken we een feestje met muziek, koffie, thee, eigengemaakt gebak en producten gemaakt van groenten en fruit uit eigen tuin. Verkoop van eigen  producten is mogelijk op een kraam. Een proeverij van participantensoep en diverse recepten van courgette.

Lees meer: ATV Oranjebond Oogstfeest

In onze winkel ligt een formulier waarop je je kunt inschrijven en wat je wilt verkopen, of je een gerecht wilt inbrengen, of je wilt meehelpen in de catering, en/of je groenten hebt voor de participantensoep. Als je een tafeltje wilt voor uw producten kunt je dat hierop zetten.

We willen je opgave graag voor 1 september binnen hebben zodat we tijdig kunnen plannen. Dat mag het liefst op het formulier in de winkel maar ook per mail. Heeft u vragen dan mag dat ook per mail.
activiteitencommissie@atvoranjebond.nl

Sarah, Geke en Gieny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *