Workshop fruitbomen snoeien

De activiteitencommissie organiseert een cursus fruitbomen snoeien op zaterdag 11 november aanstaande. De workshop is voor leden van de Oranjebond. De inleider is Jan Vulperhorst. Jan snoeit sinds jaren de fruitbomen op de tuinen van de Fruithof in Frederiksoord. Hij zal op de tuin laten zien hoe je een appel- of perenboom goed moet snoeien en hoe de snoeischaar te gebruiken.

Opgeven kan tot 5 november in het Tuinderskwartier in de winkel. Daar ligt een lijst waarop je je kunt inschrijven. Er wordt een vergoeding gevraagd om de kosten te kunnen dekken. De vergoeding moet bij inschrijving betaald worden. Niet betaald is geen geldige inschrijving! Als er meer deelnemers zijn dan plaatsen is er ’s middags een 2e workshop. Zie ook de flyers op het prikbord. Veel plaatsen zijn er niet en Vol=Vol!

Wanneer:           zaterdag 11 november
Tijd:                       10.00-12.00 uur
Kosten:                5,00 euro
Verzamelen:     bij het tuinderskwartier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *