Blijf op de hoogte..

Houd rekening met elkaar én met het coronavirus

Ook de tuinvereniging moet zich, vanzelfsprekend houden aan de (landelijke) regelgeving i.v.m. de Coronacrisis. Grietje Oldenbeuving heeft aan alle tuinders de richtlijnen toegestuurd zodat iedereen is geïnformeerd. Vandaag, 21 maart, konden bij de loods o.a. weer bestelde plantjes worden opgehaald  

Afgesproken was dat één persoon tegelijk in de winkel aanwezig was om de bestelling te betalen. Na betaling konden de tuinders hun gekochte bestelling ophalen aan de achterkant van de loods. De medewerkers in de loods droegen handschoenen, mondbescherming en ook was er aan gedacht om desinfecterende middelen gebruiksklaar neer te zetten voor de winkelbezoekers. Op het tuincomplex waren ook geplastificeerde berichtjes opgehangen om de aanwezigen te wijzen op de aangepaste huisregels i.v.m. de Coronacrisis. 

Als we met elkaar de richtlijnen naleven om het Coronavirus geen kans te geven, kunnen we straks extra genieten op ons mooie tuincomplex, de natuur en elkaars gezelschap.

Namens de tuincommissie,

Daan Kraan

Sectorwerkzaamheden 2019

De tuinders van elke sector helpen twee keer per jaar mee met (groot) tuinonderhoud op het complex van de tuinvereniging. Gezellig en vooral ook nuttig. Van het schoffelen van paden,  snoeiwerk of onderhoud van de tuinloods, het hoort er allemaal bij.

Op 13 juli jl. werd een grote snoeiklus opgepakt door een aantal mensen van sector 2. Met grote inzet werd geklust en na afloop was er nog even tijd voor een bakkie koffie. Fijn dat regelmatig mensen de handen uit de mouwen steken!